4 november 2011

No-xplode 2.0

Morgonpasset på gymmet gick skitbra!

Bra tryck i armarna som berodde mycket på att jag dricker NO-xplode 2.0 innan mina gympass.

No-xplode 2.0 är verkligen en produkt som funkar för mig, den ger bra tryck i musklerna, ökat fokus och den hjälper mig att orka ta lite mer vikt än jag orkar egentligen.. Drack av pojkvännens NO-xplode förr och fastnade direkt, åt till och med upp hans burk (förlåt för det babe!) så sen när dom lanserade nya 2.0 så var jag bara tvungen att klicka hem en egen burk, köpte smaken lemonade denna gång och den är verkligen godare och lättare att få ner än smaken blue raspberry som jag hade förr.

Utdrag från Gymgrossistens produktbeskrivning:
På vilket sätt inverkar då NO-Explode på dig?

(1) Energi
Ditt sinne, din kropp och dina muskler måste vara redo att köra för fullt från början till slut. Om de inte är det, kommer du inte att kunna genomföra det träningspass som krävs för maximal tillväxt.

(2) Mental fokus
Att vara på G räcker dock inte! Din energi måste bli fördelad specifikt till lyftningen av vikterna. Ofokuserad energi är som ett höns utan huvud. Kopplingen mellan sinnet och musklerna måste vara obrytbar!

(3) Intensitet
För att musklerna ska kunna växa måste du belasta dem på ett intensivt sätt. Med andra ord: lyft mer och tyngre vikter på en kortare tid. För att göra detta måste dina muskler vara laddade med mycket bränsle, samtidigt som du måste slåss mot utmattningen – och vinna över den!

(4) Muskelpump
Detta är grunden och det enda säkra kännetecknet på ökning i muskelvolym. De flesta människor erhåller en pump då de tränar men klarar inte att behålla den. Resultat? Man är inte nöjd med träningen. Hur pass nöjd är du?


Det är inte bara killar som vill känna maximal muskelkontakt och gå in för varje träningspass med 100% energi och mentalt fokus. NO-Xplode innehåller ämnen som förbättrar blodcirkulationen i de små kärlen så att varje muskelfiber får optimal närings- och syreförsörjning. NO-Xplode innehåller tillräckliga mängder av kreatin och ämnen som understödjer kreatinsyntes, för att öka styrka och uthålligheten till din maxnivå. Men NO xplode ger ingen vätskeretention och du slipper känna dig tung och svullen. NO xplode ger ett tryck inuti musklerna och du kan därför få fram konturer och definition som du inte trodde fanns. En sista viktig funktion av NO-Xplode är den uppiggande effekten från koffein och tyrosin.
 
Så alla tjejer som vill ta träningen ytterligare en nivå bör prova NO-Xplode före träningen! Obs! gravida och ammande ska inte ta NO-Xplode.
 
 

Här är träningsupplägget för dagens gympass:

Hantelcurl
7 kg 12 reps
8 kg 8 reps
9 kg 6 reps

sittande lutande hantelcurl
7 kg 12 reps
7 kg 10 reps
8 kg 6 reps

Hammercurl
7 kg 12 reps
8 kg 10 reps
8 kg 6 reps

Skivstångscurl
endast stång 12 reps
5 kg 10 reps
5 kg 8 reps

Bicepscurl i cable
10 kg 12 reps
12 kg 10 reps
12 kg 10 reps

Tricepspress mot pannan med skivstång
endast stång 12 reps 3 set

Pushdown med rygg mot ställning
10 kg 12 reps
12,5 kg 10 reps
12,5 10 reps

Hantellyft lutandes åt sidan 
12 kg 12 reps per sida
16 kg 10 reps per sida
16 kg 10 reps per sida

Brutalbänken
testade den för första gången så vågade inte mer än 10
10 reps

Underarmsgång
10 reps 3 set

Fällkniven 
12 reps 3 set

Håll boll i händerna, för händerna framåt och möt med fötter som tar emot boll, övningen avslutas med boll vid fötterna. 
10 reps 3 setCIAO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar