10 september 2012

Nyvaken

Ligger och drar mig i sängen. Piggare idag, så om en stund kommer grabben hit så ska vi ta en skön promenad sen äta frukost tillsammans.

Senare vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med. Jag kan inte dra till gymmet än för jag vill känna mig 150% frisk innan jag kör igång igen efter en förkylning, annars börjar det oftast om direkt igen.

Ikväll ska jag och grabben på middag hos mamma.
Det blir tacos, en lämplig rätt då den inte tar så långt tid att tillaga och är lätt att anpassa till Paleo för mig.

Träffar inte min mamma så ofta längre för i våras flyttade hon 3 mil härifrån. "3 mil, det är väl inte så långt" kanske vissa skulle resonera men när man som jag inte har någon egen bil så brukar det dröja lite mellan gångerna.

Min mamma är min klippa, med henne kan man ventilera och diskutera.
När jag var trotsig fjortonåring så pratade vi inte speciellt mycket.
Det berodde på att jag var som en mussla, berättade aldrig något och mitt mående var jag extra noga med att hålla hemligt. Antagligen för att det var då ätstörningskarusellen drog igång.

Men i och med att vi var tvungna att gå till olika enheter för att få bukt mes mina ätstörningar så började vi kommunicera mer, jag och mamma alltså. Idag har vi den bästa relationen jag kan önska mig, vi pratar om allt och jag berättar allt för henne.
Fina, underbara mamma.


1 kommentar:

  1. JAG är så glad för att du och mamma fått en mycket bättre relation nu. Skulle dock gärna ha tre mil till mamma, istället för 30 mil! Du är lyckligt lottad fina syster, även om jag förstår att det är en omställning för dig att ha "så lång" till mamma. Vi saknar dig/ er massor! Puss

    SvaraRadera