24 oktober 2012

Att vara anonym

Fick till ett härligt gympass på mitt andra gym, har nyligen skaffat kort där.
Dagens upplägg såg ut såhär;
5 set Hantelcurls (nytt PB!), bröstpress med hantlar 5 set, koncentrationscurl 5 set, hantelflyes 5 set, scottcurl med hantel (tog bra som fan!) och avslutade med 4 tuuuunga set bänkpress.

Nästa vecka är min tunga period över och då går jag över till ett upplägg/period med lättare vikter och fler repetitioner.
Varför? För att "lasta av" musklerna ett tag. De blir väldigt slitna av tunga vikter/få reps under en lång tid.


Trivs som fisken i vattnet och eftersom det inte ligger på min hemort så är jag "anonym" när jag tränar där.
Inga störningsmoment som gymbiffar som vill diskutera muskelutveckling och folk man känner som kommer fram och snackar (missförstå mig inte, det är trevligt men ibland har jag inte tid).

Tror det är fler som känner igen sig i det där, att när man har lite ont om tid men ändå funnit en stund till att riva av ett pass och så kommer det fram en bekant och vill tjattra. Jag försöker Vara trevlig och säga att jag har ont om tid, som en vink till personen i fråga.
Fattar dom inte vinken så säger jag rakt ut att jag har lite dåligt med tid just nu men att jag kan ringa eller något vid ett tillfälle då det passar bättre.
Hanterar du den här typen av "problem" på något annat sätt? Berätta.

Har varit på samtal resten av dagen fram tills nu, det är en del att jobba med men jag är beredd att gå en match och kämpa för att hitta en lösning.

Nu är jag på g hemåt, det vankas lunch på stan med Micke innan jag ska sätta tänderna i dagens plugg.
Just nu längtar jag som en tok efter honom, mannen som stal mitt hjärta.

2 kommentarer:

 1. Haha förstår dig precis, jag brukar bara prata lite snabbt med personen i fråga och säga att "nej nu måste jag fortsätta med träningen, men vi kan ju ses nån dag (om det är någon man vill träffa) annars typ vi hörs på facebook haha!" :P Det är bra när man går på crossfit för där hinner man inte prata med nån under passet utan alla är så fokuserade och så kan man tjöta efter passet om man vill och hinner =)) Du borde börja med Crossfit tycker jag haha :D Kram, Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, enda sättet att få något gjort är ju att göra så och vara ohövlig;-)
   Jag vill träna crossfit men det finns ingen anläggning nära mig :-( så jag kör gymvänliga WOD:s på gymet. kram

   Radera