Skärtorsdagen är här! barnen klär ut sig till påskärringar och och påskgubbar, påskpyssel i alla möjliga färger härjar fritt över min stad och det kryllar av vårtecken i form av fina blommor utomhus.
Våren är äntligen här!
Idag har jag en grym träningsvärk i baksida/framsida lår och hela överkroppen sen gårdagens Kettlebellpass, det blir helt klart fler gånger.
Igår testbakade jag ett Low carb-bröd som ursprungligen är gjort som tortilla av Annika Sjöö men jag testade att göra det som mackor istället som Beatatjata gjort. Det ända som skiljer mitt bröd från Beatas är att jag använde mig av svarta Sesamfrön och krossade linfrön (istället för hela).
"Näringsvärde hämtat från Beatatjata – hel sats 1163 kcal. 48 % protein, 43 % fett, 9 % kolhydrater (jag delar en ”kaka” i 8 delar, cirka 150 kcal/bit)"
Åsikt om bröd: Väldigt gott men lite svampigt pågrund av den höga proteinhalten.
Perfekt substitut till den vanliga långfranskan att mumsa på när mack-suget sätter in :)
Nu ska jag cykla mot jobbet, ha en bra Skärtorsdag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar