17 oktober 2012

Lycklig och stark

Har glömt att berätta för er att sen jag började äta Paleo och ändrade fokus från löpning till styrketräning så har jag gått upp 5 kg i vikt och för första gången på flera år så njuter jag av att bli större, växa och äta mycket.
Vågen struntar jag i och spegeln samt vikterna får avgöra formen numera :-)

Jag var, som många vet, sjuk förut i ätstörningar och därför är det här en seger i sig för mig. Det innebär att jag har skrotat de gamla idealen och satsar på att bygga muskler.

Jag är lycklig över det här, att jag kommit så långt bort från sjukdomarna (har varit frisk i två år men hjärnspöken knackar ändå på då och då).

Jag är lycklig, stark och jag ORKAR leva fullt ut. Förut så frös jag alltid eller var nedstämd för att jag tränade för mycket och åt för lite. Tänk vilken helomvändning.

5 kommentarer:

 1. Va gött! Har du skrivit något om dina tidigare problem? Bloggade du då? Hade varit intressant att få ta del av, du kan väl länka?
  Tack för en fin blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, de har jag. Googla på jagkanjagvilljagska "de där med ätstörningar" och sluta snacka skit"

   Kan inte länka till inläggen just nu då jag är i Sthlm och pluggar.

   Kul att du gillar bloggen :-)

   Radera
 2. Underbart Linnea! Vad glad jag blir :) Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Så underbart bruden!!!! :) du är så grym. du ska va stolt/nöjd av dig själv !!! :) jag ha varit Me om exakt samma. så sjukt å få läsa för de va exakt så för mig Me !!! :D nu äter man för att orka träna och inte träna för att äta!!!

  SvaraRadera