30 oktober 2012

PMS-lösning

Vad gör man när man drabbas av det där allra värsta PMS-suget efter något gott, något sött?

Det fanns två val idag när det hände mig.
1. Falla för suget och äta godis.
ELLER
2. Göra en whole30-vänlig dessert.

Jag valde nummer 2 och mixade ihop kokosmjölk och raw cacao, toppade med mullbär.

En bra, enkel och SNABB lösning när jag inte får äta rent socker under whole30 och mitt dessert-begär är nu tillfredsställt.

5 kommentarer:

 1. Ååååh de se så gott ut!! :) muuums men.ja kan inte äta kokosmjölk bara som den är. jag få sån otrooooooolig smärta i.magen och sen få ja kväljningar !? :S skit konstigt eftersom ja kan ha de i grytor då ja gör mat å så... kram fina du

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då, lät inte alls bra de inte :-/
   Fråga någon som kan mer om Paleo som tex primallife-Emma, hon verkar kunna allt om de där:-)
   Massor med kramar

   Radera
 2. Men ååh, så gott det låter!! Vispar du kokosmjölken som den är eller ställer du in den i kylen för att kunna plocka ut bara det tjockare köttet, eller vad man säger, så det blir som kokosgrädde? Oavsett, mmmm... :) Själv lyxade jag till det med kokosmjölk, hallon, blåbär och mandelsmör nyss men ska lätt blanda ihop med rå kakao nästa gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ställer den i kylen, kokosmjölken, i någon dag sen äter jag övre lagret som stelnat och rör i raw cacao bara :-) enkelt och gott!

   Radera
  2. Jag vispade ihop översta lagret med vaniljpulver och åt till bananplättar för ett par dagar sen... Så himla gott! Har ställt in ett nytt paket i kylen nu så nästa gång blir det kakao för hela slanten :-)

   Radera