11 januari 2013

Almondwaffles

Gjorde underbara mandelvåfflor idag och SJÄLVKLART ska ni få receptet.

8 ägg
3 dl mandelmjöl
3 dl kokosmjöl (eller mer mandelmjöl)
100 g kokosolja
1 tsk salt
6 tsk fiberhusk
3 dl laktosfrimjölk

Vispa ihop alltihop till en jämn smet.
Värm våffeljärnet, ta cirka 1/2-1 dl smet och grädda tills våfflorna är gyllenbruna.
Jag och sambon åt våfflorna med mandelsmör och hemgjord jordgubbssylt med honung i. YUM!



2 kommentarer:

  1. Låter som något jag borde testa. Måste skaffa mig ett våffeljärn, tror jag. Annars fungerar det kanske att göra pannkakor av smeten istället?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det, supergott och mättande :-)
      Jag har inte testat att göra Pannkakor av det men det ska nog funka :-)

      Radera